Ol niingon gotonas!

Kun katson tätä kirjoittaessani kotini ikkunasta ulos, niin oivallan, että näin sitä ollaan jo pitkällä syksyä – lempi vuodenaikani! Kevät ja kesä meni niin haipakkaa mukavien töiden merkeissä, että nyt löytyy vasta aikaa palata tänne kirjoittamaan menneen kesän tunnelmista ja kertomaan tulevasta.

Kevät meni elokuvan kuvauksissa kameran edessä ja takana, suosikkihotellini Park Hotel Turku ”Koti poissa kotoa” -mainoskuvauksissa, jonka lopputuloksen pääset näkemään klikkaamalla tästä. Kun vuosia sitten minua pyydettiin ensimmäistä kertaa heidän mainokseen esiintymään, ihastuin hotelliin täysin! Yksityinen ja perhe-yritys – joka jokainen huone on uniikki – sijainti keskellä kaupunkia, mutta kuitenkin omassa rauhassa. Nyt yhteistyömme on kestänyt jo vuosia ja olen siitä kiitollinen!

Myös Kanta-Hämeen Keskussairaalan Herra Sattusen uusin seikkailu kuvattiin keväällä ja kävin juontamassa sairaalan henkilöstöjuhlat Sattusen hahmossa. Ilta oli riemukas, mutta myös herkisti minut sairaala-henkilökunnan tärkeälle ja rankalle työlle. Arvostan.

Lisäksi tuurasin keväällä Hämeenlinnan Teatterissa, vastaten tiedottamisesta ja markkinoinnista.

Kesä taas meni upeasti Raumalla, Rauman KesäteatterissaKaksi Puuta” -romanttisen musiikkikomedian merkeissä. Toistaiseksi paras kesätyö, koska Rauma ja timanttinen työryhmä, jonka kanssa sai nyt jo toista kesää esittää tätä showta ilta toisensa jälkeen täysille katsomoille! Kiitos Rauman Kesäteatteri ja erityisesti yleisö!

IMG_8459

”Sinun vuorosi loistaa! Kuvassa oikealta Mikko Töyssy, Veera Tapanainen, Miikka J. Anttila, Ria Kataja ja Hanna Vahtikari.

Kuva Henna Junnila / Rauman Teatteri

IMG_8460

Kuva Henna Junnila / Rauman Teatteri

IMG_8461

”Kaksi puuta” Kuvassa oikealta Otto Kanerva, Mikko Töyssy, Veera Tapanainen, Miikka J. Anttila, Hanna Vahtikari ja Ria Kataja.

Kuva Henna Junnila / Rauman Teatteri

Mitä seuraavaksi?

No keväällä kuvatun Free Skate -elokuvan jälkituotantoa ja jatkan Kanta-Hämeen Keskussairaalan Herra Sattusen hahmona seikkailuja sosiaalisessa mediassa. Sattusia pääset näkemään klikkaamalla tästä. Herra Sattusen syntytarinan voit lukea tästä.

Värikästä ja tunnelmallista syksyä!

Ilolla, Miikka

P.S. Showreelini voit katsoa klikkaamalla tästä.

Julkaissut Miikka J. Anttila

Olen esiintyjä, tuottaja ja työn kautta oppinut näyttelijä hämäläisen kulttuurielämän sykkeestä Hämeenlinnasta. Tie on vienyt harrastajateatterista kohti ammattinäyttelijän uraa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: